Utilizamos cookies propias y de terceros para mostrarle toda la información. Si continua navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Aceptar y continuar Política de Privacidad Condiciones de Uso
Mi cuentaOfertasAyudaContactoCatálogoAvales
IDENTIFÍCATE
REGÍSTRATERegístrate y empieza a disfrutar de las ventajas de ser cliente. No te llevará más de 5 minutos.
SELECCIONA TU IDIOMA
#resumen_cesta#
Imagen principal
Sobre ECOVEGETARE

ECOVEGETARE, S.L. és una societat creada per un grup de professionals de diferents sectors l’any 2013, amb la idea de promoure i subministrar productes ecològics i vegetarians.

EcoVegetare.com és un portal web de venda online, molt intuïtiu, que treballa amb les empreses pioneres de fabricació ecològica i vegetariana, i les millors marques d’aquest sector; és per això que disposem d’un gran ventall de productes d’alta qualitat, per tal de satisfer les necessitats de cada client.

Considerem que la nostra missió és fomentar l’alimentació sana i natural, que beneficiï el benestar de les persones respectant el dels animals, i contribuir d’aquesta manera al desenvolupament del nostre entorn natural amb un impacte ambiental reduït i eficaç.

Som el resultat d’una il•lusió, que va ser crear una empresa que aportés més a la societat del què n’obtenim d’ella i un mitjà per projectar les nostres inquietuds mediambientals.

Seguim treballant amb il•lusió i alegria, amb el convenciment de que les empreses i la societat en general valorin cada dia més els productes que oferim, els quals són una alternativa als productes estàndards del mercat que no han tingut en compte l’impacte mediambiental que generen. Alternatives reals per un món cada vegada més sostenible i respectuós.

La nostra feina és només una gota d’aigua al mar de la sostenibilitat del planeta, però el mar seria més petit sense aquesta gota. Des d’EcoVegetare.com us animem a provar els nostres productes i a fer-ne d’aquesta gota una de més gran!

Gràcies per dipositar-nos la vostra confiança.

Registro
Sólo por registrarte recibirás un VALE DESCUENTO de 10 € para tu primer pedido
Descuento próxima compra
Recibirás un VALE DESCUENTO con el 25% del importe de tu pedido para tu siguiente compra
Transporte
Transporte gratuíto para compras superiores a 99 €
CONTACTO
ECOVEGETARE S.L.Tel. 93 118 02 60
Fax. 93 830 11 38
c/Francesc Moragas, 3 08180 MOIA

ecovegetare@ecovegetare.com
FACEBOOK
TWITTER
NEWSLETTER
Regístrate en nuestro newsletter para recibir ofertas y promociones.
MARCAS:
CATEGORIAS:
©2013 ECOVEGETARE. Todos los derechos reservados.